643307.jpg

Mansikankukat on niin söpöjä. Pitääköhän se kirjoittaa yhteen vai erikseen? Ei niin mtn hajua.

Muistan vuosien takaa, kun äitini oli raskaana ja odotti ensimmäistä pikkusiskoani. Olimme hakemassa kävellen postia postilaatikolta. Meiltä kun sinne on matkaa ehkä noin puoli kilometriä. Ei niin mtn hajua. Taaskaan :D

Kuitenkin, äitini kysyi minulta, että mikä voisi olla hyvä nimi tulevalle sisarukselle, minäpä ehdotin "Mansikankukkaa" koska ne on niin suloisia, mutta harmikseni äitini tyrmäsi ideani heti :( Se on hassua, tapahtumasta on 12 vuotta ja muistan sen vieläkin niin elävästi. Jotkut hetket jäävät muistoihin törkeän hyvin, vaikka ne eivät olisi kummallisempia kuin muutkaan. Sitten kun haluaisi muistaa jonkin ison päivän, esim. ensimmäisen koulupäivän, päästä kuuluu vain tuut-tuut-tuut, aivan kuin silloin kun tavoittelema henkilö ei vastaa puhelimeen.

Tosin, muistan kyllä jotakin ensimmäisestä koulupäivästäni. Tätini tuli minua saattamaan, kun menin odottamaan taksia. Muistan, että odotimme törkeän kauan ja olin jo varma, että olin myöhästynyt taksista. Lopulta kun taksi saapui, jouduin takakonttiin. Aivan, luit oikein, mutta siellä on kyllä penkit ja turvavyöt myös. Muistan myös millainen penaali ja reppu minulla oli sinä päivänä. Reppu oli sininen ja siinä oli violetteja kukkia. Sanoin sitä puurorepuksi, koska siinä ei ollut minkäänlaista tukihöskää. Se oli sellainen outo säkki. Löysä kuin puuro. Voiko sitä repuksikaan sanoa :D Mutta silloin kaupassa seoli NIIN MAKEE että se oli pakko saada :)

Mutta nyt vaan mansseja odottamaan...